Om OSS

Det begynte med grønnkål.

Mye grønnkål.

Vi bodde på en gård i Sørkedalen, «bygda i Oslo». Et år så hadde vi så mye grønnkål at vi ikke visste hvor vi skulle gjøre av det. Vi lagde supper, chips, wok og smoothier. Til slutt fant vi en oppskrift på vegansk kimchi og tenkte: La oss lage en norsk versjon. Vi tilsatt grønnkål, rødbeter og miso for å gjøre smaken lokal.

Vi ble hekta.

Det føltes som om råtten kål var det kroppene våre hadde manglet.

Vi sørget for å alltid ha en krukke stående. Venner kom på besøk og ville kjøpe. Vi lagde mer. Vi satte noen krukker nordisk kimchi og gresskarkjerne smør i den lokale butikken og tre dager etterpå var det utsolgt. Andre ville ha råtten kål også.

Vi begynte å selge gjennom lokale matmarked (REKO ringen), festivaler, utvalgte helsekostbutikker, og med-grunnla til og med vår egen yoga retreat.

Produksjonen vår ble større for hver gang.

I januar 2021 fullførte vi oppussingen av vårt eget produksjonskjøkken i Sørkedalen, i kjelleren på den lokale Landhandelen, den aller første butikken vi solgte i.

Vår drøm er å gjøre plante-pålegg og probiotika tilgjengelig i alle norske butikker. Vi kommer til å fortsette å lage produkter som er 100% planter, og kombinerer lokale råvarer med internasjonal inspirasjon. Vårt mål er å redusere grønnsak svinn og samarbeide med organisasjoner som fasiliterer arbeidsinkludering.

Mer kommer X