SELVLÆRT ER VEL-LÆRT

Jeg er ikke ernæringsterapeut, har ingen formell utdanning som kokk- kan ikke kalle meg ekspert eller skilte med et langt liv og tiårs profesjonell erfaring…
.
Likevel så er det dette jeg jobber med. Det jeg har er noe annet:
.
Nysgjerrighet. Viljen til å lære, eksperimentere, lese, smake meg frem. Feile. Feile bedre. Teste oppskrifter og arenaer, events og salgskanaler. Og dette mener jeg fører til viktig kunnskap. Selvlært visdom som er annerledes enn den du leser i en bok. Egne erfaringer som andre kan relatere til fordi det kommer fra hjertet. Dette tror jeg folk kjenner. De jeg møter er også rebeller. De utforsker og utfordrer seg selv. Prøver nye ting. Er tørste etter lærdom og å kjenne seg selv, finne ut hva som funker for dem.
.
Det er det jeg elsker aller mest med å være VEGE MAMA- Å møte mennesker som er nysgjerrige, åpne og vil være den beste versjonen av seg selv. Så nyter vi veien dit sammen ✨